Bürstner Elegance 2016 in de spotlights

Deze maand zetten we de vernieuwde Bürstner Elegance in de spotlights uit het modeljaar 2016. Deze integraal camper is één van de topmodellen van Bürstner en we leggen u graag uit waarom.

Reizen in luxe en comfort

Bij de Bürstner Elegance draait het om luxe en comfort. U bent eigenlijk op vakantie in uw eigen 5-sterren hotel dat u overal mee naar toe kunt nemen. De royale uitrusting en de extra details maken de Bürstner Elegance zeer populair onder de integralen. En ook in 2016 voldoet deze topcamper van Bürstner aan alle verwachtingen. Het model is in vier verschillende indelingen te verkrijgen.

Burstner Elegance 2016

Exterieur en interieur Bürstner Elegance

De voordelen van het exterieur en het interieur van de Elegance zijn groot. De extra hoge voorruit zorgt namelijk voor een adembenemend panoramisch uitzicht. Het dak van GFK geeft de nodige bescherming tegen extreme weersomstandigheden en de dubbele verwarmde bodem in de camper zorgt voor extra bergruimte én comfort.

Binnen heeft de camper een stahoogte van 205 centimeter en een royale zitgroep in L-vorm. Door het indirect verlichtingsconcept creëert u sfeer in het interieur. Daarnaast heeft de camper een elektrisch hefbed met koudschuimmatrassen, een 3-pits gasfornuis, een koelkast van 160 liter, 40 stofferingsvarianten en twee soorten meubeldecors.

Extra uitrusting

De Bürstner Elegance is verder compleet uitgerust met allerlei extra’s. Denk bijvoorbeeld aan aluminium velgen, Premium-Sound-System, soft-close keukenladen, BUS-siegels, cabineverduistering en een extra cabinedeur, zodat u als bestuurder snel achter het stuur kunt kruipen. Kortom, de Bürstner Elegance 2016 is een integraal camper die van alle gemakken is voorzien. Bekijk hier een mooie video van de camper ‘in actie’: