BOVAG Garantie voor occasion campers

Bij de aanschaf van een nieuwe camper, kunt u bij problemen gebruik maken van de fabrieksgarantie. Maar hoe zit dat bij occasion campers? Speciaal voor occasion campers is er de BOVAG Garantie. U beschikt over deze BOVAG Garantie als u uw occasion camper koopt bij een BOVAG gecertificeerd camperbedrijf, zoals Gelderse Camper Centrale.

BOVAG Garantie voor camper

Bij de aanschaf van een occasion camper bij Gelderse Camper Centrale, krijgt u na de aankoop (waarbij de koopprijs minimaal €12.500,- bedraagt) minimaal 6 maanden garantie of tot er na aflevering maximaal 20.000 kilometer met de camper is gereden. Daarnaast krijgt u nog eens 3 maanden garantie op reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Het loont dus de moeite om uw occasion camper te kopen bij een BOVAG gecertificeerd camperbedrijf, zoals Gelderse Camper Centrale.

Bovag onderhoudsbeurt

Het voordeel van een BOVAG-onderhoudsbedrijf

Als BOVAG-onderhoudsbedrijf kunnen wij BOVAG Garantie geven aan de occasion caravan of camper die u bij ons koopt. De BOVAG Garantie gaat er namelijk van uit dat een BOVAG gecertificeerd onderhoudsbedrijf de occasion caravans en campers zo goed nakijkt, dat er weer garantie op kan worden gegeven. Dus ook bij de aanschaf van occasions kunt u van ons goede service en uitstekend onderhoud verwachten.

Bekijk ook eens onze pagina over BOVAG Schadeherstel en de BOVAG Onderhoudsbeurt.