Bert Middelman stelt zich voor

Het is u vast niet ontgaan dat de Gelderse Camper Centrale vanaf 1 januari 2022 onderdeel uitmaakt van Broekhuis. Sindsdien staat Bert Middelman aan het roer van de Gelderse Camper Centrale. In dit bericht stelt hij zich graag aan u voor.

Over Bert

Bert Middelman is 60 jaar jong en geboren en getogen in Bennekom. Hij is sinds 1994 werkzaam in de autobranche en brengt dus vele jaren ervaring met zich mee. In 2006 kwam Bert in dienst bij Broekhuis.

Wanneer we Bert vragen naar zijn hobby’s, hoeft hij niet lang na te denken. Bert en zijn vrouw Jacqueline zijn al jaren enthousiaste camperaars en trekken heel Europa door, maar verblijven het liefst tussen de wijnboerderijen in Italië. Daarnaast is hij een echt familiemens en doet hij in zijn vrije tijd aan golf.

Een nieuwe uitdaging

Naast het reizen met een camper, heeft Bert ook veel kennis van campers. Sinds een aantal jaren houdt hij zich bij Broekhuis al bezig met de in- en verkoop van gebruikte campers. Hij is blij dat hij van zijn passie voor ‘camperen’, nu zijn werk kan maken bij de Gelderse Camper Centrale. ‘Het is werkelijk een prachtig bedrijf. Van showroom tot werkplaats, alles ziet er buitengewoon netjes, schoon en goed onderhouden uit. Een echte belevenis om hier tussen de campers te lopen.’

Wanneer we Bert vragen naar zijn ambities, denkt hij even na. ‘De vorige eigenaar, Joop Koot, heeft dit prachtige bedrijf al op de kaart gezet als één van de grootste spelers op de Nederlandse campermarkt. Deze positie behouden en versterken is een mooi streven. Met het fijne team van vakkundige mensen die hier werken, moet dat zeker lukken.’ Maar zorgen voor een goede, plezierige werkomgeving vindt Bert het belangrijkste. ‘Wanneer iedereen met een glimlach op de mond naar het werk komt, volgen de prestaties vanzelf. Dan vormen wij een stabiele, fijne organisatie. En dat zult u als klant ook merken.’

Bert heeft alle vertrouwen in een mooie toekomst voor de Gelderse Camper Centrale! Bent u benieuwd wat Bert en de andere collega’s voor u en uw camper kunnen betekenen? Kom dan gerust een keer langs. We helpen u graag verder.