Beaumont camperkluis: berg uw spullen op

Vindt u het lastig om uw waardevolle spullen achter te laten in uw camper wanneer u even niet in de buurt bent? Denkt u tijdens een wandeling in de mooie omgeving telkens aan uw spullen die nog in de camper liggen? Dat is niet meer nodig! Maak gebruik van de Beaumont camperkluis en geniet nog meer van uw vakantie.

Beaumont camperkluis

Camper kluisMet de Beaumont camperkluis hoeft u zich geen zorgen meer te maken om uw telefoon, reispapieren en tablet. Door de universele pasvorm past deze kluis op alle Fiat Ducato campers vanaf het bouwjaar 2007.

De camperkluis is eenvoudig te monteren op zowel het linker- als rechterportier en is goed afgewerkt waardoor het past bij het interieur van de camper.

Licht en robuust

De kluis weegt slechts 2,6 kg door het slimme gebruik van materialen, zoals polyester en Kevlar. Kevlar is een lichtgewicht vezel met extreem hoge sterkte en weerstand. De deksel bestaat uit gehard aluminium en is voorzien van twee UGL sloten met veiligheidssleutels. De Beaumont camperkluis is licht, maar toch enorm robuust en sterk. Een ideale combinatie voor het opbergen van uw waardevolle spullen.

UGL sloten

De camperkluis bevat twee UGL sloten met veiligheidssleutels. UGL sloten bieden u de veiligheid die u wenst bij het opbergen van uw spullen. UGL sloten hebben de volgende voordelen:

  • Het sleutelprofiel slijt niet
  • Het sleutelprofiel zit niet aan de buitenzijde, maar aan de binnenzijde
  • De kans op namaken van de sleutels is nihil

Camperkluis

Camperkluis actie bij Gelderse Camper Centrale

Wilt u een camperkluis aanschaffen? Koop het dan bij Gelderse Camper Centrale voor de actieprijs van € 299,- en bespaar € 50,-. De Beaumont camperkluis hebben wij op voorraad en we laten het dan ook graag aan u zien in onze showroom. Met deze kluis kunt u optimaal genieten van uw vakantie!