Avontuurlijke Hymer camper met vierwielaandrijving

Hymer ML T 4x4Je hoort het niet vaak, een camper met vierwielaandrijving. Toch weet Hymer hier goed op in te spelen door de Hymer camper ML-T in 4×4 variant op de markt te brengen. De Mercedes Sprinter die de basis vormt voor de Hymer ML-T serie maakt het mogelijk om de half-integraal camper uit te rusten met vierwielaandrijving. Ideaal voor de avontuurlijke camperaar, die ook weleens buiten de gebaande paden wil ‘camperen’.

Op het eerste gezicht ziet de Hymer ML-T 4×4 er niet anders uit in vergelijking met de standaard ML-T. Maar als we iets beter kijken dan zien we duidelijk dat de carrosserie van de 4×4 variant 11 centimeter hoger is geplaatst. Dat ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar biedt ook grote rijcomfort bij oneffen wegen.

De Hymer ML-T 4×4 test

Banden hymer 4x4De Hymer camper ML-T 4×4 is door ACSI Freelife Magazine getest, zowel onroad als offroad. Volgens hen is Hymer ML-T 4×4 op de gewone wegen als op de ongebaande paden een uitstekende camper om mee te reizen, zowel in de zomer als in de winter. Steile grindwegen en korte bochten in het zand zijn geen problemen voor deze camper met vierwielaandrijving. Lees hier het hele vergelijkingsrapport van ‘Avontuurlijk kamperen’.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Hymer ML-T met vierwielaandrijving? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Bekijk hier een video van de Hymer camper ML-T met 4×4 aandrijving: