ANWB roept Bürstner Lyseo M Harmony Line 660 uit tot Camper van het Jaar 2020!

We communiceerden al over de verkiezing van het NKC voor Kampeerauto van het jaar, waar de Bürstner Lyseo M Harmony Line voor is genomineerd. Maar nu is deze prachtige camper door de ANWB uitgeroepen tot Camper van het jaar 2020! De professionele jury die bestaat uit journalisten, influencers, fervente kampeerders en lezers van de Kampeer en Caravan Kampioen, heeft verschillende campers beoordeeld op innovatie, bouwwijze en gebruikte materialen, ontwerp, originaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding. De Bürstner Lyseo M Harmony Line kwam het beste naar voren en sleepte de titel in de wacht.

ANWB camper van het jaar

ANWB Camper van het jaar 2020

De ANWB heeft de winnaar van Camper van het jaar 2020 op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs bekendgemaakt.

De jury: “Studie en praktijk hebben elkaar gevonden in de Bürstner Lyseo M Harmony Line. Het interieur straalt een en al relaxen uit, mede door de luxe en complete uitrusting. Naast het Frans bed bevindt zich een grote toiletruimte die je, door het omklappen van de spiegelwand, omtovert tot een riante, afgescheiden douche. Voorin is flinke stahoogte beschikbaar. Extra waardering krijgt het meubelelement bij de ingang met onder meer een centraal bedieningspaneel, tv-plek, magnetische glazenhouders, flessenhouder en bergruimte. Autoliefhebbers zullen kicken op de nieuwe 105 kW (143 pk) Mercedes Sprinter met achterwielaandrijving en een reeks standaard veiligheidsvoorzieningen. Met 450 kg aan laadvermogen kun je deze zeven meter lange camper rustig voorzien van allerlei extra’s zonder het maximaal toegestane gewicht te overschrijden.” (Bron: ANWB.nl)

ANWB camper van het jaar

Bürstner Lyseo M Harmony Line

Voor ons is er geen twijfel over mogelijk: de Bürstner Lyseo M Harmony Line verdient zowel de ANWB prijs van Camper van het jaar, als de NKC titel Kampeerauto van het jaar 2020. Bent u benieuwd naar deze camper? Hij staat in onze showroom! Lees hier alles over dit bijzondere model en stem ook via https://www.nkc.nl/over-de-nkc/verkiezing/!