HYMER ML-T

HYMER ML-T

De Hymer ML-T is een camper dat innovatie uitstraalt. Deze camperlijn heeft een geheel nieuwe cabine gekregen ontworpen door Mercedes. Elke camper heeft een grote Small-Tower-koelkast met wel 142 liter inhoud. Zo hoeft u niet elke dag naar de supermarkt en kunt u uw boodschappen gemakkelijk kwijt. Daarnaast hebben deze modellen een handige 360 (graden) draaibare tafel, voor vier personen. Deze campers hebben oog voor detail. Door de combinatie van een strak uiterlijk en moderne charme zijn de campers een voorbeeld van stijl.

De Hymer ML-T 560 is door de aantrekkelijke grootte van de camper (6,73 x 2,22 x 2,90 cm) voorzien van een ruime kledingkast en een grote opbergruimte onder het dwarsbed. Dankzij het optimale wooncomfort zult u zich snel thuis voelen in de camper. De textiele zitgroep is erg comfortabel en bovendien past de flexibele verplaatsbare tafel perfect in het interieur.

Hymer ML T Zitgedeelte

De ML-T 570 camper biedt alles op het gebied van comfort. Een groot voordeel is de vlakke vloer in het woongedeelte. Er zijn twee grote eenpersoonsbedden aanwezig, twee ruime kledingkasten onder de eenpersoonsbedden en een ruime douche met praktisch verlengbare plank.

Zoals alle modellen in de serie campers van Hymer, is ook bij de ML-T 580 camper luxe en comfort overal in terug te zien. Dit model onderscheidt zich van andere campers met een extra ruime kledingkast tot aan het plafond. Ook bij de badkamer is gedacht aan comfort. Er is een aparte doucheruimte waardoor niet de hele badkamer volloopt met water. En wilt u een scooter meenemen? Geen probleem, ook hier is aan gedacht. Deze camper heeft namelijk een extra grote garage.

Hymer MLT Bed

Wanneer u erg gesteld bent op uw privacy, is de ML-T 620 perfect voor u. Deze camper heeft namelijk een extra ruime badkamer. En als u op vakantie gezellig samen wilt koken is dat in deze camper geen enkel probleem. Er is namelijk een extra breed keukenoppervlak zodat u alle ruimte heeft. Deze camper is het absolute paradepaardje in de comfort plus klasse.

Wilt u meer weten?

Kom gerust eens langs in onze showroom!