HYMER EXSIS-I 678

HYMER EXSIS-I 678

Wilt u extra bagage mee kunnen nemen op reis? Door de lichtgewicht constructie van de Hymer Exsis-I 678 2020 kunt u werkelijk alles vervoeren. Fietsen, barbecues of tuinmeubelen, er is voldoende ruimte. Het interieur en exterieur mogen er ook zeker zijn. De Exsis onderscheidt zich door het aerodynamische design en de unieke vorm. Hierdoor ondervindt u een laag brandstofverbruik, goed zicht en weinig geluid tijdens het rijden. De hoge isolatiewaarde is zeer constant en daardoor is dit een duurzame camper te noemen. Wat u alleen nog hoeft te doen is instappen, wegrijden en genieten.

 

Hymer Exsis I

HET INTERIEUR VAN DE HYMER EXSIS-I 678

Door de grotere ramen te combineren met het panorama dakluik is het woongedeelte van de Hymer Exsis-I 678 een oase van licht. Hier kunt u heerlijk in ontspannen! Er zijn veel opbergmogelijkheden voor uw spullen. Deze zijn mooi verwerkt in de camper en handig bereikbaar. Even bijkomen van de bijzondere avonturen?

De Hymer heeft een iconisch bed met koudschuim matras. Een uniek matras dat weinig warmte vasthoudt en daardoor minder snel indeukt. De Hymer camper biedt u de ideale omstandigheden om lekker te koken. Dit komt door onder meer de hoogwaardige keukenelementen. Verder is de badkamer zeer praktisch ingericht en fijn in gebruik.

Hymer Exsis I Interieur

HET EXTERIEUR VAN DE HYMER EXSIS-I 678

De Hymer Exsis-I 678 is een sportieve camper. Tegelijkertijd is deze camper zeer zuinig en geluidsarm. Deze Hymer voorziet u van vele gemakken. De led-lichtgeleider met geïntegreerd led-dag rijlicht en richtingaanwijzers zorgen ervoor dat u te allen tijde goed zicht heeft maar ook gezien wordt. De zuinige lampen zorgen voor ideale belichting en zullen u veilig over de weg begeleiden.

Door de PUAL-technologie wordt een hoge isolatiewaarde bereikt. Deze technologie zorgt door middel van PU schuim met gesloten poriën voor prettige temperaturen door het hele jaar heen. Het chassis is erg licht en is gebouwd met onafhankelijke wielophanging. Met de GFK bodem hoeft u zich zeker geen zorgen te maken over beschadiging van uw nieuwe camper. Dit materiaal is speciaal ontworpen voor zwaardere weersomstandigheden en is praktisch immuun voor steenslag, strooizout en vuil. Een erg veilige basis voor al uw avonturen.

Hymer Exsis I Exterieur

HYMER EXSIS-I 678 BIJ ONS IN DE SHOWROOM

Bent u benieuwd naar de Hymer Exsis-I 678? Kom hem bekijken in onze showroom!

 

Filmpje Hymer Exsis I