HYMER CAMPERS 2021

Camper kopen

Wilt u een HYMER camper kopen? Lees hier dan meer over de HYMER campers van 2021. In onze showroom kunt u ze bewonderen. Stap in de mooiste HYMER campermodellen en ervaar zelf hoe luxe kamperen kan zijn.

HYMER B-KLASSE MASTERLINE T 2021

De HYMER B-Klasse MasterLine T is een gloednieuw HYMER 2021 model. Deze HYMER camper heeft alle voordelen die u van een HYMER MasterLine kunt verwachten. De prachtige camper pronkt met de modernste opbouwtechniek, exclusieve designelementen en een hoogwaardig interieur. Als u binnenstapt ervaart u een royaal gevoel van ruimte, onder andere door het nieuwe lichtconcept en het sfeervolle interieur. Dit is een echte premium camper die u niet mag missen. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Nog meer rijstabiliteit, veiligheid en comfort
  • Nog meer opbergruimte
  • Perfect geschikt voor kamperen in de winter door een verbeterde isolatie
  • Beschikt over een geïsoleerde en verwarmde verswatertank van 180 liter en een afvalwatertank van 150 liter
  • U kunt makkelijk instappen dankzij de extra brede deur (65 centimeter)
Hymer Campers 2021

HYMER B-KLASSE MASTERLINE I 2021  

De Hymermobil B-klasse Masterline I van 2020 loopt door in 2021. Deze camper heeft nog steeds alles wat u maar kunt wensen: een luxe keuken, modern sanitair en heerlijke bedden van meer dan 2 meter lang. Deze camper biedt u de avonturen van het reizen en het gemak van thuis! Bekijk hier het avontuur van Chef-kok Christopher Crell, die volledig in stijl Kroatië rond reist met de HYMER B-Klasse MasterLine. Waar gaat uw reis naar toe?

HYMER EXSIS 2021

De HYMER Exsis van 2020 loopt door naar het jaar 2021. Deze lichtgewicht camper is verkrijgbaar als integraal en halfintegraal en heeft veel laadvermogen. Daarnaast biedt dit HYMER model de volgende voordelen:

  • Veel technische extra’s
  • Een prachtig interieur
  • Een ruime douche
  • Koelkast met ruim vriesvak
  • Lange (1,90 meter) comfortabele bedden

HYMER B-KLASSE WHITE LINE 2021

De HYMER B-klasse White Line valt op door haar kleur. Hij is namelijk, zoals de naam al zegt, wit. Met de vele opties kunt u deze camper helemaal samenstellen zoals u dat wilt. Kiest u voor twee enkele bedden of één groot vrijstaand bed? En wilt u lederen of stoffen bekleding? Eén ding is zeker: met deze camper komen uw reisdromen uit.

Whiteline

HYMER CAMPER KOPEN?

Wilt u meer informatie over de nieuwe HYMER campers? Download dan hier de brochure! Wilt u een HYMER camper kopen? Kom dan langs in onze showroom. We laten ze graag aan u zien!

 

Hymer camper