HYMER CAMPERS 2020

Camper kopen

Wilt u een camper kopen? De Hymer campers van 2020 zijn prachtig om te zien en bieden veel extra’s. Lees hier meer over deze nieuwe campers.

HYMER B-KLASSE WHITE LINE 2020

De nieuwe Hymer B-klasse White Line doet haar naam eer aan: deze camper is voornamelijk wit. De opvallende Hymer camper heeft veel opties waarmee u de camper helemaal naar uw wens kunt samenstellen. Zo zijn er twee indelingen mogelijk, één met twee enkele bedden en één met een vrijstaand bed. En wilt u een lederen of stoffen bekleding? Dat heeft u zelf in de hand. U kunt zelfs een combinatie maken!

Hymer White Line 2020

HYMER EXSIS 2020

De nieuwe EXSIS-serie bestaat uit lichtgewicht campers die verkrijgbaar zijn in een integraal of halfintegraal uitvoering. De eerdere modellen stonden op een chassis van AL-KO, maar de 2020 serie is gebouwd op een originele Ducato-chassis. Deze nieuwe Hymer campers zijn slechts 2,22 meter breed en 2,77 meter hoog. Hierdoor zijn ze lichter en hebben ze meer laadvermogen. Naast de vele technische extra’s, is ook het interieur compleet vernieuwd. De douche is lekker ruim, de koelkast met vriesvak biedt met 142 liter genoeg ruimte en de comfortabele bedden zijn 1,90 meter lang.

Hymer Exsis 2020

HYMERMOBIL B-KLASSE MASTERLINE 2020

De Hymermobil B-klasse Masterline heeft een luxe keuken, modern sanitair en heerlijke bedden van meer dan 2 meter lang. Deze camper biedt u de avonturen van het reizen en het gemak van thuis! Deze nieuwe Hymer camper is 7,89 meter lang en 2,35 meter breed en er kunnen maar liefst 5 personen in slapen. Er zitten namelijk twee brede éénpersoonsbedden in die ook omgebouwd kunnen worden naar één groot bed. En het verstelbare queensbed biedt ruimte voor extra personen. Zo kunt u met nog meer mensen genieten van de mooiste vakanties!

HYMER CAMPER KOPEN?

Wilt u een Hymer camper kopen? Kom dan langs in onze showroom. We laten ze graag aan u zien!

 

Hymer camper