HYMER B-KLASSE MODERNCOMFORT T-600 (WHITELINE)

HYMER B-KLASSE MODERNCOMFORT T-600 (WHITELINE)

De Hymer B-klasse Modern Comfort T-600 is een camper die het vertrouwde Hymer gevoel doet herleven. Een licht, stabiel voertuig met de focus op veiligheid en comfort. De Hymer B klasse is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Mercedes-Benz en Hymer. De camper heeft opvallend veel opties waarmee u de camper helemaal naar uw eigen wens kunt samenstellen. Zo is er keuze uit lederen en stoffen bekleding. Ook ervaart u meer vrijheid door de grotere vers watertank van 180 liter en de afvalwatertank van 150 liter.

HYMER B KLASSE MODERNCOMFORT T 600 (WHITELINE)

HET INTERIEUR VAN DE HYMER B-KLASSE MODERNCOMFORT T-600

De Hymber B-klasse ModernComfort T-600 biedt een weergaloos aantal opties voor de inrichting. Zo heeft u de keuze uit ruim 9 verschillende stofferingen en 2 meubeldecoraties. Deze zijn erg eenvoudig te onderhouden. De stof- en leervarianten zijn namelijk voorzien van een vlekkenbescherming.

In het woongedeelte is er optimaal gebruikt gemaakt van de ruimte. Hierdoor ontstaat veel openheid en gevoel van ruimtelijkheid. Het interieur is over het algemeen fris, modern en nobel ingericht. Ook is er veel aandacht besteed aan de opbergmogelijkheden in de camper. Zo zijn er veel ruimtes in de vloeren waar u uw spullen kunt opbergen. Ook de keuken is stijlvol en gebruiksvriendelijk ingericht.

HYMER B KLASSE MODERNCOMFORT T 600 (WHITELINE)

HET EXTERIEUR VAN DE HYMER B-KLASSE MODERNCOMFORT T-600

De Mercedes Benz motor zorgt voor een krachtige voortstuwing van 177 pk. Hierdoor is optimale krachtoverbrenging een zekerheid. Uitstekende comfort gecombineerd met elegant design omschrijft het uiterlijk van deze Hymer camper perfect. De koplampen van de Hymer brengen extra veiligheid met zich mee. De onderscheidende brede lichtverdeling en de kleur van het licht lijken op daglicht en dit vermindert het energieverbruik van de camper. Met veel veiligheid en comfort biedt de Hymer B-klasse Modern Comfort T-600 u een uitstekende basis voor uw vele reisavonturen.

 

HYMER B KLASSE MODERNCOMFORT T 600 (WHITELINE)

HYMER B-KLASSE MODERNCOMFORT T- 600 BIJ ONS IN DE SHOWROOM

Bent u benieuwd naar de Hymer B-klasse ModernComfort T- 600? Kom gerust een keer vrijblijvend langs in onze showroom!

HYMER B KLASSE MODERNCOMFORT T 600 (WHITELINE)