HYMER B-KLASSE MASTERLINE 790

HYMER B-KLASSE MASTERLINE 790

Hymer staat al meer dan 60 jaar bekend om hun technische knowhow en kwaliteit. En dit is ook terug te vinden in de Hymer Mobil B-klasse Masterline 2020! De camper is voorzien van een high-end keuken, hedendaags sanitair en bedden met ultiem slaapcomfort. De Hymer Mobil B-klasse biedt u het avontuurlijke van reizen en geeft u tegelijkertijd een zeer huiselijk gevoel. De camper is voorzien van twee eenpersoonsbedden die omgezet kunnen worden in een royaal tweepersoonsbed.

Hymer B Klasse Masterline

HET INTERIEUR VAN DE HYMER B-KLASSE MASTERLINE 790

Deze Hymer camper heeft een ruime garderobe die overzichtelijk is ingericht met diverse planken en lades. Hierdoor kunt u snel en gemakkelijk uw kleding ordenen. In deze camper kunt u slapen zoals thuis. Door het iconische matras zijn comfortabele nachten namelijk een garantie. Het kookstel is zo ingericht dat u ook net als thuis kunt kokkerellen.

Dat u wat langer tijd doorbrengt in de badkamer dan normaal in deze camper, is niet verwonderlijk. De ruim opgezette salonbadkamer maakt het namelijk een waar genot om in de badkamer te zijn. De Hymer B-klasse MasterLine 790 biedt u daarnaast de ruime keuze uit ruim 8 verschillende stofferingen. Ook heeft u de keuze uit 2 verschillende meubeldecoraties. De stof- en leer varianten zijn voorzien van een vlekkenbescherming en hebben daardoor ideale gebruiks- en onderhoudseigenschappen.

Hymer Masterline Keuken

HET EXTERIEUR VAN DE HYMER B-KLASSE MASTERLINE 790

De nieuwe Hymer is maar liefst 7,89 meter lang en 2,35 meter breed. Er is dan ook plaats voor 5 personen in deze camper. De Hymer heeft een strak, mooi design dat zeker opvalt. Ook de zichtbaarheid van de camper is dik in orde. Zo heeft de Hymer een led-lichtgeleider met led-dagrijlicht en richtingsaanwijzers in de koplampen. Het resultaat is goede veiligheid in het verkeer en een zeer laag stroomverbruik. Verder is de camper erg veilig door de zijwind assistentie die tijdig afwijkingen van windvlagen detecteert. Deze anticipeert daarop door automatisch te remmen. Een fijn gevoel als u op smalle weggetjes rond toert!

DE HYMER B-KLASSE MASTERLINE 790 BIJ ONS IN DE SHOWROOM

Wilt u graag meer weten over de HYMER B-klasse MasterLine 790? Kom een keer vrijblijvend langs in onze showroom!

Hymer Filmpje