GELDERSE CARAVAN CENTRALE WORDT GELDERSE CAMPER CENTRALE

Burstner camper

Wie de afgelopen tijd in onze showroom is geweest, is het wellicht al wel opgevallen. Er zijn steeds minder caravans bij ons te vinden. We hebben er bewust voor gekozen om ons te focussen op campers. Waarom? Dat vertellen we in dit nieuwsbericht.

GEEN CARAVANS MEER

In 2006 merkten we het eigenlijk al: de markt gaat veranderen. Door de jaren heen merkten we steeds meer dat onze handel verschoof van caravans naar campers. Ook merkten we dat campers beter bij ons als organisatie passen. Daarom kozen wij ervoor om na 14 jaar langzaam over te stappen op campers. Onze focus ligt op Hymer en Bürstner campers in het midden en hoog segment.

GELDERSE CAMPER CENTRALE

Omdat onze focus van caravans naar campers gaat, veranderen we onze naam in Gelderse Camper Centrale. We hebben daarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, zoals u van ons gewend bent. We gaan investeren in een nieuwe werkplaats uitrusting en in de scholing van de monteurs. Wij willen dat het hele plaatje klopt!

NIEUWE SHOWROOM

Ons motto is en blijft: het hoeft niet groter, maar wel beter. Daarom investeren wij nu ook in een ongelooflijke upgrade van ons pand. We hebben verschillende showrooms in het buitenland bezocht en willen drie stappen verder gaan. We hebben mensen van de fabriek uitgenodigd om mee te kijken met onze plannen en zij waren erg onder de indruk. Hoe wij onze showroom inrichten, is uniek in Europa!

Burstner campers

VELE EXTRA’S

VOLG ONS NIEUWS

Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomcamper, zodat u de mooiste reizen kunt maken. En dat kan straks in een showroom waar u ogen tekort komt. Volgend jaar hopen we u te kunnen verwelkomen in onze nieuwe showroom. En geloof ons: het is echt de moeite waard om te komen kijken! Houd onze nieuwspagina en social media in de gaten en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u op de hoogte!

Camper kopen Gelderse Camper Centrale