CAMPER VERZEKERINGEN

Burstner campers

Hulp en reparatie bij schade of een ongeval

Heeft u al nagedacht over een camperverzekering? Een camper is een kostbaar bezit en daarom is het ook belangrijk om uw camper goed te verzekeren. Naast dat het u een fijn en veilig gevoel geeft als u onderweg bent naar uw vakantiebestemming, reist u ook met de zekerheid van hulp en reparatie bij schade of een ongeval. Om die reden adviseren wij u om een goede camperverzekering af te sluiten.

Wij hebben al jaren ervaring met NKC en Aveco verzekeringen. Zij hebben onze klanten in het verleden altijd goed bijgestaan in geval van schades. Daarom bevelen wij deze camperverzekeringen van harte aan.

Hymer campers

NKC Camperverzekering

De NKC heeft ruim veertig jaar kennis en ervaring samengebracht in één veelzijdige camperverzekering. Met de NKC Camperverzekering heeft u alles goed geregeld en gaat u onbezorgd op weg. Een aantal voordelen zijn:

Burstner Barcelona 0893

De voordelen van een NKC Camperverzekering

Uitgebreide pechhulpverzekering

80% no-claim korting

3 jaar aankoopwaarde garantie

5 jaar taxatiewaarde garantie

10 jaar nieuwwaarde regeling

Inboedel tot € 3.000,- gratis meeverzekerd

ONLINE AVECO CAMPERVERZEKERING

Aveco Verzekeringen is marktleider en dé specialist in camperverzekeringen. Naast de unieke nieuwwaarderegelingen voor nieuwe campers, heeft Aveco ook een unieke taxatieverzekering voor gebruikte campers. De online Aveco camperverzekering biedt diverse voordelen.

Camper dealer van Midden-Nederland

De voordelen van ONLINE AVECO CAMPERVERZEKERING

Slechts € 150,- standaard eigen risico bij schadeherstel door Gelderse Camper Centrale

Unieke verzekeringen voor nieuwe en gebruikte campers

Vervangende camper bij schade en pech

Woon/werkverkeer standaard meeverzekerd

Eigen wereldwijde Alarm Centrale

Aantrekkelijke premie

Advies door persoonlijk adviseur

Extra klantvoordeel met MijnAveco Pas

Speciale merkverzekeringen

KORTLOPENDE REISANNULERINGS-VERZEKERING HUURCAMPER

Met een huurcamper op vakantie gaan is uiteraard genieten van vrijheid én comfort tegelijk. Als u kiest voor een campervakantie dan raden wij u ook aan om te kiezen voor een kortlopende reis- en annuleringsverzekering. Want stel dat uw vakantie onverwachts niet door kan gaan of dat er tijdens de reis schade ontstaat aan uw persoonlijke eigendommen. Met een kortlopende reis- en annuleringsverzekering van NKC of Aveco Verzekeringen weet u zeker dat u optimaal verzekerd bent.

ONLINE BÜRSTNER CAMPERVERZEKERING

Samen met Bürstner campers heeft Aveco de online Bürstner camper verzekering in het leven geroepen. Camperbezitters van het merk Bürstner kunnen hiermee profiteren van extra premievoordeel of uitgebreidere polis voorwaarden.

HYMER CAMPERVERZEKERING

Voor camperbezitters van het merk HYMER bieden we de HymerPolis. In deze speciale camper verzekering voor HYMER Campers heeft Aveco zijn krachten gebundeld met de wensen voor HYMER liefhebbers. En daar kunt u weer uw voordeel mee doen.