Campers te koop

ALTIJD MEERDERE CAMPERS TE KOOP BIJ DE GELDERSE CAMPER CENTRALE

Op zoek naar een adres waar meerdere nieuwe en gebruikte campers te koop worden aangeboden? Welkom bij de Gelderse Camper Centrale. Al meer dan dertig jaar zijn we specialist in vakantievoertuigen. In Midden-Nederland beschikken we over een grote showroom, een ruim buitenterrein, een eigen werkplaats en een accessoireshop. Dat combineren we met een eerlijke en betrouwbare werkwijze waarin we geen concessies doen aan kwaliteit. Van de nieuwste modellen tot jonggebruikte occasions; de campers die te koop zijn bij de Gelderse Camper Centrale staan garant voor een droomvakantie vol comfort.

NIEUWE CAMPERS TE KOOP VAN BURSTNER EN HYMER

De nieuwe campers die te koop staan in onze showroom zijn van Burstner en Hymer. De Gelderse Camper Centrale is dealer van deze twee Duitse merken die behoren tot de top van de campermarkt. De campers zijn luxueus ingericht. Slimme opbergoplossingen zorgen dat u niet selectief hoeft in te pakken. Grote raampartijen bieden een ruimtelijk gevoel. En tal van extra technische mogelijkheden en accessoires zorgen voor een optimale vakantiebeleving. Kijk snel welke Burstner campers er te koop staan op dit moment.

Burstner Lyseo Harmony Line 2020 Interieur

OCCASSION CAMPERS TE KOOP VAN DIVERSE MERKEN

Veel campers kunnen nadat een eigenaar ze van de hand doet nog prima een tweede leven aan. In onze showroom en op ons buitenterrein staan daarom occasion campers te koop van alle bekende merken. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd door onze inkopers en volledig nagekeken in onze eigen werkplaats. Bovendien krijgt uw occasion camper een APK-keuring en zes maanden BOVAG-garantie mee. Bekijk online welke occassion campers te koop staan of bezoek onze showroom en ons buitenterrein.

Hymer camper