Camper kopen

CAMPER KOPEN BIJ GELDERSE CAMPER CENTRALE: DEALER VAN MIDDEN-NEDERLAND

Wilt u een nieuwe camper kopen of bent u op zoek naar een betrouwbare occasion camper? Gelderse Camper Centrale is al ruim 45 jaar camperspecialist. U vindt onze grote showroom in Barneveld, centraal gelegen in Nederland. We hebben een ruim aanbod van de gerenommeerde Duitse merken Bürstner en het merk HYMER. Beiden blinken ze uit in comfort, stijl, wegligging en degelijkheid. Zo bent u verzekerd van een geheel verzorgde vakantie. Meer weten over campers kopen? Kom langs in onze showroom of neem contact op met een van onze adviseurs.

EEN CAMPER KOPEN MET OPTIMALE ZEKERHEID

Als u besluit om een camper te kopen, moet alles kloppen. U doet namelijk een behoorlijke investering. En u verwacht terecht dat u vervolgens ook optimaal van uw vakantie kunt genieten. Gelderse Camper Centrale begrijpt dat. Daarom zijn we dealer van Bürstner en HYMER campers, merken die staan voor topkwaliteit. Verder beschikken we over een eigen werkplaats met gespecialiseerde monteurs. Ze zorgen voor optimale service en onderhoud. Een camper kopen bij Gelderse Camper Centrale is daarmee een keuze voor zekerheid.

Gelderse Camper Centrale 2001

TIPS VOOR HET KOPEN VAN EEN CAMPER

Wilt u een camper kopen? Dan komt er waarschijnlijk heel veel informatie op u af. Wij begrijpen dat u dan al snel de bomen door het bos niet meer ziet. Met de tips hieronder helpen we u op weg.

TIP 1: HUUR EERST EEN CAMPER, DAN WEET U OF HET BEVALT

Bent u nog niet helemaal zeker of een campervakantie bij u past? Dan kunt u bij ons eenvoudig een camper huren. Na afloop kunt u beslissen of u een camper wilt kopen.

TIP 2: MAAK EEN LIJSTJE MET EISEN

Wanneer u een camper wilt kopen, dan heeft u keuze uit een groot aantal specificaties. Maak een lijstje met de eisen waaraan uw toekomstige kampeermiddel moet voldoen. Dat maakt de aanschaf makkelijker.

TIP 3: BEKIJK DE VERSCHILLENDE TYPE CAMPERS

U heeft keuze uit vier soorten campers: alkoof, half-integraal, integraal en buscampers. Lees u goed in. Dit maakt het eenvoudiger om de eerste selectie te maken.

TIP 4: KOOP BIJ EEN BOVAG ERKEND CAMPERBEDRIJF

U kunt het beste uw camper kopen bij een BOVAG erkend camperbedrijf. Een BOVAG-onderhoudsbedrijf kan BOVAG-garantie geven. De BOVAG Garantie gaat er namelijk van uit dat een BOVAG gecertificeerd onderhoudsbedrijf de occasion campers zo goed nakijkt, dat er weer garantie op kan worden gegeven.

TIP 5:  KIES VOOR EEN GOEDE CAMPERVERZEKERING

Gaat u een camper kopen? Vergeet dan niet een goede camperverzekering af te sluiten. Het kiezen voor een juiste camperverzekering kan best ingewikkeld zijn. In onze blog bespreken we waar u op moet letten.

Hymer camper