Camper dealer

GELDERSE CAMPER CENTRALE, DE CAMPER DEALER VAN MIDDEN-NEDERLAND

Bent u op zoek naar een camper dealer met een groot aanbod? Welkom bij Gelderse Camper Centrale. Dé camper dealer van Midden-Nederland. Al ruim dertig jaar voorzien we klanten van campers die garant staan voor een onbezorgde, comfortabele en veilige vakantie. Dat doen we vanuit een ruime, goed bereikbare showroom waar we altijd een groot aanbod nieuwe en gebruikte campers hebben staan. Bekijk online het camperaanbod of kom langs om zelf te ervaren wat we u als dealer te bieden hebben.

CAMPER DEALER VAN HET DUITSE TOPMERK BÜRSTNER

Gelderse Camper Centrale is dealer van Bürstner campers. Bürstner combineert traditionele kwaliteit en degelijkheid met praktische innovatie en moderne inrichting. Voorbeelden? Dankzij dubbele bodems en ruimtes onder de bedden heeft u opvallend veel opbergruimte in de camper. Een hightech isolatie-, ventilatie- en verwarmingssysteem maakt de camper geschikt voor elk jaargetijde. Grote ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Bekijk het aanbod nieuwe Burstner campermodellen en uitgebreide productinformatie online of in de showroom. En stel gerust de vragen aan de specialisten van uw camper dealer.

er Lyseo Harmony Line 2020 Camper Van Het Jaar

EEN COMPLETE CAMPER DEALER MET EIGEN WERKPLAATS EN ACCESSOIRESHOP

Rond uw vakantie heeft u al genoeg zaken te regelen. Daarom is Gelderse Camper Centrale niet alleen camper dealer, maar hebben we ook een eigen BOVAG-gecertificeerde werkplaats. U kunt er niet alleen terecht voor service en onderhoud, maar ook voor het inbouwen van accessoires. Die hebben we ook zelf in huis. In onze uitgebreide accessoireshop vindt u alles wat u nodig hebt voor een onbezorgde vakantie. Van luifels tot voortenten. Van audio- en tv-installaties tot parkeersystemen. En van koelkasten en boilers tot zonnepanelen en verlichting. Bent u in de buurt van Barneveld? Dan is Gelderse Camper Centrale de dichtstbijzijnde camperdealer.

Dé camper dealer van Midden-Nederland. Komt gerust eens langs om onze service te ervaren!

Hymer camper