BÜRSTNER LYSEO TIME T  LIMITED 2020

BÜRSTNER LYSEO TIME T  LIMITED 2020

Met de Lyseo Time T Limited 2020 kunt u uw reisdromen waarmaken. Deze camper is een echte eyecatcher voor de camperliefhebber. Zowel het interieur als het exterieur is prachtig en uniek. En dat tegen een aantrekkelijke pakketprijs!

 

Burstner Lyseo Time T Limited 2020

HET INTERIEUR VAN DE LYSEO LIMITED 2020

Er zijn bijzondere extra’s te vinden in het interieur van de Lyseo Limited 2020. Wanneer u binnenstapt, valt het prachtige verlichtingssysteem meteen op. De camper wordt sfeervol verlicht door het hele voertuig heen. Ook de stoffering blijft niet onopgemerkt. U kunt kiezen uit twee stofferingen waardoor het helemaal in de stijl komt die u wenst. Kiest u voor de lichte of bruine variant? Wat uw voorkeur ook heeft, er ontbreekt niets aan het zitcomfort. Zo kunt u in de camper net zo ontspannen als thuis.

De camper is ook zeer praktisch. Zo heeft de camper twee luxe enkele bedden en u kunt met het optionele elektrische hefbed eenvoudig twee extra slaapplekken creëren. Daarnaast heeft deze Bürstner camper o.a. Vario-rolgordijnen, een achteruitrijcamera, cruise control en Pioneer multimedia navigatie.

Burstner Lyseo Time T Limited 2020 Keuken

HET EXTERIEUR VAN DE LYSEO LIMITED 2020

Als u een Lyseo Limited 2020 ziet rijden, springt deze meteen in het oog. Deze camper heeft een Fiat Ducato chassis. De mooie zilveren lak en lichtmetalen velgen maken de Bürstner helemaal af. De kozijnen zijn van aluminium en met het dakraam haalt u de heerlijke frisse lucht van buiten naar binnen. Er zijn verschillende Limited indelingen. De lengte verschilt tussen 6,98 en 7,41 meter, de breedte is 2,32 meter en de hoogte 2,92 meter. Het gewicht ligt tussen de 2905 en 3115 kg.

 

Burstner Lyseo Time T Limited 2020 Exterieur

BÜRSTNER LYSEO TIME T LIMITED 2020 BIJ ONS IN DE SHOWROOM

Bent u benieuwd naar de Lyseo Time T Limited 2020? Kom langs in onze showroom!