BÜRSTNER LYSEO M HARMONY LINE

BÜRSTNER LYSEO M HARMONY LINE

De camper van het jaar 2020 is de Bürstner Lyseo M Harmony Line. En dat is niet voor niets. De compacte camper voorziet u van alle gemakken die u zou wensen. Hij heeft een bijzonder design en biedt wooncomfort op een ander niveau.

Burstner Lyseo Harmony Line 2020

HET INTERIEUR VAN DE BÜRSTNER LYSEO M HARMONY LINE 2020

De inrichting van de camper is een lust voor het oog, maar ook zeer handig. Zo zijn er hoogwaardige materialen gebruikt, die zorgen voor een uniek design. Ook is de extra grote koelkast zeer praktisch te noemen.

Van de bijzondere kussenstiksels tot de kunstzinnige wandbekleding, deze camper bestaat uit veel hoogtepunten. Wanneer u naar het plafond kijkt ziet u de speciaal ontwikkelde ‘’skyroof’’. Door dit dakraam kunt u de prachtige sterren zien. Ook heeft deze Bürstner camper handige magneetlijsten die ervoor zorgen dat uw glazen altijd op de juiste plek blijven staan (optioneel).

 

Burstner Lyseo Harmony Line 2020 Interieur

HET EXTERIEUR VAN DE BÜRSTNER LYSEO M HARMONY LINE 2020

De Mercedes camper met achterwiel aangedreven chassis is verkrijgbaar in de kleur tenorietgrijs metallic. Ook de hybride achterlichten maken deze Bürstner uniek. Verder is de camper compact maar ruimtelijk ingericht. Het nieuwe karakter van de Bürstner Lyseo is sportief-elegant te noemen. Ultiem rijcomfort is vanzelfsprekend door de actieve rem-, rijlicht- en zijwindassistentie. Ook beschikt de Bürstner over een helling assistent (hill start assist). De camper heeft een lengte van 6,99 meter en een breedte van 2,32 meter. De hoogte is 2,99 meter. Het massa rijklaar gewicht zit op 3.050 kg voor de Lyseo M 660 en op 3.060 kg voor de Lyseo M 690.

 

er Lyseo Harmony Line 2020 Camper Van Het Jaar

WILT U MEER WETEN?

Lees hier meer over de camper van het jaar 2020. En kom langs in onze showroom!