BÜRSTNER IXEO I 2020

BÜRSTNER IXEO I 2020

De Bürstner Ixeo I 2020 voorziet u van ultiem wooncomfort door onder meer de royale afmetingen en het moderne interieur. Deze Bürstner camper is veilig, modern en efficiënt. Laat u verassen door alle mogelijkheden die deze camper u te bieden heeft.

Burstner Ixeo I 2020

HET INTERIEUR VAN DE IXEO I 2020

Kleine en slimme details maken de Bürstner Ixeo I 2020 een absoluut genot om in te rijden. Met de optionele vloerverwarming in deze camper hoeft u nooit meer bang te zijn voor koude voeten. Ook zijn in de vloer handige opbergvakken verwerkt die nauwelijks in het oog springen en ideaal zijn voor het opbergen van uw spullen. De mooie verlichting valt ook direct op wanneer u de camper binnenstapt. Sfeer en stijl zijn gecombineerd om het optimale design te behalen.

Interieur Burstner Ixeo

Deze camper is ingericht met twee bedden. Er is namelijk bewust gekozen om het hefbed weg te laten en te kiezen voor handige opbergkasten. Enorm praktisch! Hierdoor creëert u meer ruimtelijkheid in de camper en nog meer opbergruimte. Daarnaast beschikt deze Bürstner camper over een achteruitrijcamera, comfort ingangsdeur, cruise control, Pioneer navigatie/multimedia systeem en stuurbekrachtiging.

 

Burstner Ixeo I 2020

HET EXTERIEUR VAN DE IXEO I 2020

Aan de buitenkant beschikt de Bürstner Ixeo I 2020 over een strak design met verlaagd chassis en een brede achteras. Mooi om te zien, maar ook functioneel. Ook heeft de Bürstner led rijverlichting, wat zorgt voor 10 keer minder stroomverbruik dan de normale halogenen lamp. Het GFK-dak zorgt voor een betere bescherming bij hagel en zware weersomstandigheden. Verder beschikt de Bürstner over aluminium kozijnen, hybride achterlichten en een service unit. De camper heeft een lengte van 7,49 meter en een breedte van 2,31 meter. De hoogte is 2,96 meter. En het massa rijklaar gewicht van de camper is 3210 kg.

 

Burstner Ixeo I 2020

BÜRSTNER IXEO I 2020 BIJ ONS IN DE SHOWROOM

U kunt deze Burstner camper van dichtbij bekijken in onze showroom. Zo kunt u met eigen ogen zien wat deze camper u te bieden heeft.