BÜRSTNER CAMPERS 2021

BÜRSTNER CAMPERS 2021

Een Bürstner camper staat garant voor grenzeloos genieten en dat is duidelijk terug te zien in de 2021 collectie. Deze vernieuwde collectie biedt voor ieder wat wils. Bent u benieuwd naar de Bürstner campers van 2021? Lees hier meer en kom naar onze showroom om ze te bewonderen!

BÜRSTNER DELFIN 2021

De iconische blauwe Delfin camper is terug van weggeweest! Deze kleurrijke camper was in 2003 een gedurfd en opvallende verschijning en wordt nu, 18 jaar later, door Bürstner opnieuw gelanceerd. De Delfin 2021 is stijlvol, excentriek en uiteraard voorzien van de luxe die u van Bürstner mag verwachten. Deze camper beschikt over elegante Riva Loft-meubels in hoogglans design en is voorzien van speciale stoffering. En bent u geen fan van de lichtblauwe kleur? De Bürstner Delfin 2021 is ook verkrijgbaar in een mokka lakkleur. Kortom: een camper om wederom bijzondere herinneringen in te maken!

Burstner

BÜRSTNER TRAVEL VAN 2021

Ook nieuw dit jaar is de Bürstner Travel Van 2021. Bent u gek op kustwegen of smalle steegjes in de mooiste gebieden? Dan is de Bürstner Travel Van 2021 de ideale camper voor u. Deze compacte camper is slechts 2,20 meter breed. Toch merkt u van binnen niet dat deze camper zo compact is. De ruimtes zijn perfect met elkaar geïntegreerd en geven een gevoel van vrijheid. Ook bijzonder aan deze camper is het vernieuwde lichtconcept met indirecte verlichting en de prachtige hoogwaardige bekleding. De Bürstner Travel Van 2021 is functioneel, ergonomisch én comfortabel. De ideale combinatie voor uw vakantie.

BÜRSTNER LYSEO M HARMONY LINE 2021

De Bürstner Lyseo M Harmony Line van 2020 loopt door in 2021. En dat is niet voor niets. Deze camper is in 2020 zelfs verkozen tot camper van het jaar! De compacte Bürstner camper biedt alles wat u nodig heeft om uw reisdromen waar te maken. Het design is prachtig én praktisch. Zo zijn er hoogwaardige materialen gebruikt en heeft deze camper een extra grote koelkast. En wilt u de sterrenhemel bekijken? Dat kan door de speciaal ontwikkelde skyroof! Verder is deze Bürstner camper verkrijgbaar in de kleur tenorietgrijs metallic en de unieke hybride achterlichten maken hem helemaal af.

Burstner Lyseo M Winter

BÜRSTNER LYSEO TD 2021

De Bürstner Lyseo TD 2021 herkent u aan de hybride achterlichten en de grote achterspoiler met een geïntegreerd remlicht. Wanneer u binnenstapt, vallen het mooie gebruik van de verlichting en het uitzwenkbare werkblad in de keuken meteen op. Heeft u veel bagage die u mee wilt nemen? Ook dat is geen probleem met deze camper. Er is veel opbergruimte!

 

BÜRSTNER LIMITED 2021

De Bürstner Limited-lijn van 2021 bestaat uit campers met veel extra’s voor een aantrekkelijke pakketprijs. Een aantal extra’s zijn:

  • Vario-rolgordijnen
  • Multimediasysteem inclusief navigatie
  • Zonneluifel met led-verlichting
  • Achteruitrijdcamera

Het interieur van deze campers is ronduit prachtig. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige stoffen en u ervaart meteen een gevoel van luxe en ruimte als u binnenstapt.

KOM NAAR ONZE SHOWROOM

Wilt u meer weten over de nieuwe Bürstner campers? Download hier de brochure! Wilt u de Bürstner modellen van 2021 bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom!