BÜRSTNER CAMPERS 2020

BÜRSTNER CAMPERS 2020

Bent u benieuwd naar de Bürstner campers van 2020? Hier leest u over deze nieuwe modellen!

BÜRSTNER LYSEO M HARMONY LINE 2020

De Bürstner Lyseo M Harmony Line van 2020 is gebouwd op Mercedes en is uniek door de nieuwe hybride achterlichten. Met een lengte van nog geen zeven meter lang, is deze camper compact te noemen. U kunt kiezen uit een handgeschakelde of automatische versnellingsbak. Door de hoogwaardige materialen en het bijzondere design springt deze camper duidelijk in het oog. De Bürstner Lyseo M Harmony line 690 is zelfs verkozen tot ‘NKC Kampeerauto van het jaar 2020’!

 

Burstner Harmony Line 2020

BÜRSTNER LYSEO TD 2020

Ook de Lyseo TD 2020 heeft een uitgebreide facelift gehad. De hybride achterlichten ontbreken ook niet op deze prachtige camper. De grote achterspoiler heeft een geïntegreerd remlicht en de opbergruimte van de garage is nu beter toegankelijk dan bij het eerdere model. Daarnaast biedt deze camper veel opbergruimte en door de hele Lyseo TD valt het mooie gebruik van de verlichting meteen op. En dat is niet alles: ook de keuken is grondig aangepakt. Zo heeft u nu nóg meer ruimte om lekker te koken, door het uitzwenkbare werkblad!

 

Burstner Lyseo TD 2020

BÜRSTNER LIMITED 2020

De Bürstner Limited-lijn bestaat uit campers met veel extra’s voor een aantrekkelijke pakketprijs. Deze campers zijn duidelijk herkenbaar door de ‘Silver’-lak op de bestuurderscabine. Maar ook het interieur is een plaatje om te zien. De hoogwaardige stoffen en de belettering ‘Limited’ vallen meteen op. Met de vele extra’s als Vario-rolgordijnen, het multimediasysteem inclusief navigatie, zonneluifel met led-verlichting en een achteruitrijdcamera wordt reizen echt een feest. Lees hier meer over de Lyseo Time T Limited 2020.

Burstner Limited 2020 2020

KOM NAAR ONZE SHOWROOM

Wilt u de Bürstner modellen van 2020 bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom!

Burstner campers