Bürstner camper viert 30 jarig jubileum

Burstner camper viert 30 jarig jubileum

Bürstner pakte groots uit in 2018 en niet zonder reden: Bürstner camper vierde haar 30 jarig jubileum! Bürstner bouwt al 30 jaar campers en doet dat bijzonder succesvol. Deze campers zijn inmiddels niet meer weg te denken in het aanbod van kwalitatieve campers. Het jubileumfeestje gaat gepaard met prachtige ‘Edition 30’ campermodellen, waarvan er diverse bij ons verkrijgbaar zijn.

Geschiedenis Burstner campers

BÜRSTNER EDITION 30 CAMPERMODELLEN

De Bürstner Edition 30 campermodellen zijn een lust voor het oog en bieden vele extra’s. Deze campers zijn zeker de moeite waard om te bezichtigen in onze showroom! De modellen zijn:

U zult versteld staan van deze compleet uitgeruste Bürstner campers. Het design is van zowel de binnen- als de buitenkant prachtig. Mooie LED verlichting, uitstekende koudschuim matrassen, het succesvolle Fiat interieur pakket en 16“ aluvelgen zijn slechts een tipje van de sluier.

Burstner Logo

VELE EXTRA’S

De Bürstner campermodellen blinken uit in prijs/kwaliteit verhouding. Extra’s van de Bürstner Edition 30 modellen van 2017 zijn onder andere:

  • Extra brede Hartal Premium XL deur met raam en hor
  • Extra garagedeur links
  • Truma Combi 6 verwarming
  • Pioneer multimediasysteem met navigatiesysteem
  • Een lange luifel met LED-verlichting

Ziet u uzelf al reizen met deze droomcampers? Niets staat een zorgeloze vakantie nog in de weg met de Bürstner Edition 30 campermodellen van 2017!

Burstner Campers 60 Jaar

BÜRSTNER EDITION 30 CAMPERS BIJ GELDERSE CAMPER CENTRALE

Houd onze website en social media in de gaten wanneer de modellen binnen zijn bij ons in de showroom en vier het jubileum met ons mee. Wij adviseren u graag over welk model het beste bij u past. Heeft u vooraf al vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Burstner