Bovag schadeherstel

Schadeherstel Gelderse Camper Centrale

Schade aan uw camper of caravan?

Vertrouw ook op Gelderse Camper Centrale bij schadeherstel aan uw camper of caravan. Naast uw jaarlijkse onderhoudsbeurt, helpen wij u graag met het repareren van eventuele schade zodat u snel weer de weg op kunt met uw geliefde reisgenoot.

Een betrouwbaar kampeermiddel zorgt voor een vakantie waar u optimaal van kunt genieten. Regelmatige controle en onderhoud is daarom erg belangrijk. Net als het eventuele herstel van schade aan uw camper of caravan. De meest voorkomende schades aan een camper of caravan zijn:

 • hagelschade
 • klapband
 • vochtschade
 • deuken en krassen
BOVAG Schadeherstel Gelderse Camper Centrale

Wat moet u doen bij schade aan uw camper of caravan?

Er komt veel kijken bij de reparatie van uw camper of caravan. Geen zorgen, wij helpen u graag uit de brand. Wij helpen u niet alleen bij het herstellen van de camper of caravan, maar ook met de afhandeling met de verzekering.

 1. U meldt de schade bij ons via 0342 – 415052.
 2. U meldt ook de schade bij uw verzekeraar, met vermelding dat uw kampeermiddel bij de Gelderse Camper Centrale gemaakt wordt.
 3. Wij maken een taxatie van de schade.
 4. Indien nodig hebben wij contact met een door de verzekeraar aangewezen schade-expert.
 5. Wij zorgen voor een vakkundige reparatie van de schade.
 6. U krijgt uw kampeermiddel schadevrij en netjes terug.
Werkplaats Gelderse Camper Centrale

Wij zijn een BOVAG camperbedrijf

Wij zijn in het bezit van het BOVAG certificaat ‘Erkend schadeherstel Caravan en Camper’.

Bij een BOVAG-bedrijf werken vakbekwame mensen die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service. Bovendien geven wij als BOVAG-kampeerbedrijf twee jaar garantie op de herstelde schade aan uw camper of caravan.

Werkplaats Gelderse Camper Centrale

Aangesloten bij RE-CAMP, Achmea Group en Aveco

Gelderse Camper Centrale is aangesloten bij RE-CAMP, Achmea Group en Aveco.

RE-CAMP

RE-CAMP is een landelijk samenwerkingsverband tussen verzekeraars en zorgvuldig geselecteerde topspecialisten in camper en caravan schadeherstel. Zo kunnen wij u met RE-CAMP vanaf het eerste moment vakkundig en snel helpen als u schade heeft. Wij regelen met één aanspreekpunt de complete afhandeling van uw schade, ook naar de aangesloten verzekeraar toe. Aangesloten verzekeraars zijn: Camperverzekerd, NH1816 verzekeringen, Ansvaridea verzekeringen, Turien&Co Assuradeuren, AON, Europees Assurantie Kantoor en NKC. Lees hier meer over RE-CAMP.

Re Camp

Achmea Group

Achmea Group is de grootste verzekeraar in Nederland. Zij verzekeren klanten voor schade, zorg en inkomen. Ongeveer de helft van de Nederlandse huishoudens kiest voor een verzekering van één van de Achmea-merken.​
Achmea Group bestaat uit verschillende merken, zoals Centraal Beheer, Interpolis en Avéro Achmea. Bent u dus bij een van van deze merken verzekerd, dan kunt u bij ons uw schade vakkundig laten herstellen.

 

centraal beheer Interpolis Avero Achmea

Achmea

Aveco

Door de Aveco Camper Schade Service heeft u extra voordelen, waarbij uw camper of caravan snel en goed gerepareerd wordt.

 • Slechts € 150,- standaard eigen risico.
 • Professionele reparatie door Gelderse Camper Centrale.
 • Snelle schadeafhandeling door direct contact met Gelderse Camper Centrale en Aveco.
 • Behoudt fabrieksgarantie bij herstel door Gelderse Camper Centrale
 • Vrijblijvend intakegesprek over schadecalculatie en eventuele ophaalservice.
 • Zorgeloze financiële afwikkeling want Aveco betaalt rechtstreeks aan hersteller.

Lees hier meer over de Aveco Camper Schade Service.

Aveco