Bovag onderhoud

Bovag Onderhoud Gelderse Camper Centrale

Onderhoud aan uw reisgenoot

Gelderse Camper Centrale is een allround camper bedrijf. U kunt het onderhoud van uw reisgenoot met een gerust hart aan ons overlaten. Onze moderne werkplaats is compleet uitgerust. Alle monteurs zijn goed opgeleide vakmensen en gekwalificeerd voor het uitvoeren van alle werkzaamheden aan uw camper of caravan.

We zijn een BOVAG gecertificeerd onderhoudsbedrijf. Ook voor schadeherstel aan uw camper of caravan kunt u bij ons terecht. Onze klanten hebben ons tot op heden met een rapportcijfer 8,4 beoordeeld op gebied van service, expertise en prijs / kwaliteitsverhouding. En daar zijn we trots op!

Bovag Onderhoud Gelderse Camper Centrale

BOVAG ONDERHOUDSBEURT

Voor het behoud van uw camper is regelmatig onderhoud essentieel. Met de BOVAG Onderhoudsbeurt wordt uw camper van voor tot achter tot in detail en op extra aandachtspunten gecontroleerd. Daarnaast voeren we het onderhoud uit. Tenslotte volgt een remmentest op onze computergestuurde remmentestbank. Voor meer informatie over de Periodieke Keuring van een camper klik hier.

GASCONTROLE: ONDERDEEL VAN DE BOVAG ONDERHOUDSBEURT

Ook de gascontrole is onderdeel van de BOVAG Onderhoudsbeurt. Bekijk dit filmpje voor meer informatie. Als uw BOVAG-onderhoudsbedrijf raden wij aan om uw camper of caravan elk jaar goed te onderhouden en door ons na te laten kijken. Als uw kampermiddel op alle inspectiepunten is goedgekeurd, krijgt u van ons een overzichtelijk keuringsrapport en een BOVAG-keuringssticker als bewijs. Tenslotte nog een goede raad: denk eraan om tijdig een afspraak te maken voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Tot uw dienst!

BOVAG camperonderhoud